dijous, 9 de juny del 2016

Peticio al Parlament Europeu , Comissio i Ombusdman Europeu Acord refugiats Grecia Turquía

Amics i amigues
Per si us  sembla pertinent que algu ho signi o s’adhereixi:
Adjunto el text signat inicialment per mi, a presentar a la Oficina a Barcelona de la Comissió Europea i al Parlament Europeu, demanat que les Institucions actuïn i donin explicacions en relació al Acord o Declaració entre UE i Turquia de 18 de març darrer ,sobre la devolució dels peticionaris d’asils sirians a Turquia. .

Podeu recollir plecs de signatures figurant nom DNI o Passaport i signatura de la persona( si es vol també el email per notificacions) de qui s’hi adhereix o, si ho desitgeu i per identificar la petició podeu iniciar altres plecs en el que podria figurar el següent encapçalament .


Los abajo firmantes nos adherimos a las peticiones formuladas al Parlamento Europeo, Ombudsman Europeo y Comisión Europea, de fecha primero de junio y cuyo primer firmante es Eduard Sagarra Trias , relativo al trato dispensado por la UE a los Refugiados.”

Les adhesions si son d’Institucions , corporacions , o parròquies fora bo que donéssiu les dades i domicili i NIE d’identificació; i qui signa en representació.
No hi  ha límit de peticions

Podeu adherir-vos sense que figuri necessàriament el meu nom  ja que també es pot fer telemàticament al Parlament Europeu  https://petiport.secure.europarl.europa.eu/petitions/es/main , fent servir  si es vol el cos del text

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada